Täytyyhän johonkin kaikki ne karkit mitä käytän töihini. Eli esittelen mariannekarkkikuivakakun. :)  Tässä tarvitaan kyllä vähän apuvälineitä, sillä kokonaisia marianne karkkeja ei kyllä voi sekaan laittaa. Kuorein karkit käärepapereista ja laitoin kaksinkertaiseen muovipussiin. Tämän jälkeen sai vasara tehdä tekonsa, ja murska oli valmis.

 

 

Mariannekuivakakku

150g rasvaa

1,5 dl sokeria

2 kanamunaa

n. 2-3 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

2 tl vanilijasokeria

3rkl leivonta kaakaojauhetta

24 mariannekarkin rouhe.

 

Vaahdota rasva ja sokeri. Vaahdota kanamunat yksitelleen. Lisää muut aineet. Uuniin 200 asteeseen 30min ajaksi. Ja valmista :)

 

Gluetiinittoman saa vaihtamalla vehnäjauhot gluteiinittomiin jauhoihin.